Актрисата Меган Фокс разкрива непознатата си страна с дебютната си стихосбирка.

...
Актрисата Меган Фокс разкрива непознатата си страна с дебютната си стихосбирка.
Коментари Харесай

Меган Фокс: Тялото ме боли от греховете на мъжете

Актрисата Меган Фокс разкрива непознатата си страна с дебютната си стихосбирка. Очаква се стихосбирката –  " Хубавите момчета са отровни ", да излезе през ноември. Издател е Gallery Books, поделение на Simon & Schuster.

Според формалния синопсис Фокс  " демонстрира на феновете си своя тъмен и подъл комизъм посредством сърцераздирателната си стихосбирка. В над 80 стихотворения актрисата описва всички способи, по които се вписваме във формата на тези, които обичаме, даже в случай че това значи да изгубим себе си в този развой ".

Меган Фокс споделя: " Тези стихотворения бяха написани в опит да изкореня заболяването, която се беше загнездила в мен поради мълчанието ми. Прекарах целия си живот в бранене на тайните на мъжете, тялото ме боли от това, че нося тежестта на греховете им. Моята независимост живее в тези страници и се надявам, че думите ми могат да вдъхновят други да си върнат щастието и идентичността, като употребяват гласа си, с цел да осветлят това, което е било заровено, само че не и забравено ", пише dariknews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР